arany-eso.hu


A tartalomhoz

Állásajánlat


Kertfenntartó/ Kertépítő

Mi lesz a munkája:

Majdani munkatársunk munkája igazi klasszikus kertfenntartói munka. A hét minden napján egy kollegával közösen kisteherautóval járja a kerteket, és varázsolja azokat tökéletessé. Füvet nyír, macska ürüléket szed, sövényt nyír, metszést végez, gyomlál, összesöpör, zöldhulladékot szállít, permetez, fűkaszál.

Kit keresünk:

Olyan munkatársat keresünk, aki szívesen dolgozik és tudja, hogy a munkaidőnek a feladat minőségi elvégzését követően van vége. Ért a növényekhez, van szép érzéke, tiszta rendes gyors munkát végez. Elvárjuk munkatársunktól, hogy feladatait, problémáit alapvetően önállóan oldja meg. Hibáiért vállalja a felelősséget! Hosszú távon szeretne csapatunk tagja lenni. Mobiltelefonján reggel 7 és este 7 óra között minden munkanap elérhető és alkoholmentes! Tudja kezelni a benzin üzemű fűkaszát, fűnyírót, sövénnyírót, kerti gépeket. Legalább egy érettségivel, és valamilyen szintű kertészeti iskolával rendelkezik, Biztosan vezet és van jogosítványa is. Egyetért cégünk alapfilozófiájával, és munkáját aszerint végzi.

Kit nem keresünk:

Nem keresünk olyan munkatársat, aki: - Az árnyékban akar pihenni -Nem megfelelő hozzáállású és hatékonyságú - Pusztán pár hónapra szeretne biztos keresetet. - Nem szeret dolgozni. Nem vállal anyagi és erkölcsi felelősséget a munkájáért.

Mit kínálunk:

Cégünk filozófiája, hogy barátságos légkörben, profi munkavégzéssel szolgáljuk partnereink sikerét. Ehhez minden technikai és szakmai segítséget megadunk munkatársainknak.


Jelentkezés: Bérigény megjelölésével, motivációs levéllel
E-maiben:
info@arany-eso.hu


Hívjon! 70/948 92 57 | info@arany-eso.hu

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe