arany-eso.hu


A tartalomhoz

Automata Fünyiro

Miért válasszam az automata fűnyírót?

HUSQVARNA AUTOMOWER

- mert nem kell személyzet a munkájához, nem kér munkabért!
- mert akár minden nap lenyírja a füvét és csak így lehet igazi gyepe!
- mert energiatakarékos, csöndes!
- mert ha nyaralni megy Ö akkor is dolgozik!

További részleteket talál a képre kattintvaNe a füvet nyírja, élvezze az előadást

A teljesen automata Husqvarna Automower fűnyíró akár 6000 nm-es munkaterületre is telepíthető. A folyamatos fűnyírással nem hagyja, hogy a gyep megnőjön. A rövid fűnyesedék gyorsan lebomlik, így természetes módon trágyázza a gyepet. Programozható fűnyírási időpont, akár éjszaka is nyírhatja a füvet Halk üzemmód, csak 64 dB. Megküzd az akadályokkal, akár a 35%-os emelkedővel is. Lopás elleni biztosítás. A töltőállomás segítségével automatikusan feltölti magát. Telepítésének hasonló igényei vannak, mint egy öntözőrendszernek.

Megalkottuk a világ első teljesen automata fűnyíróját. Abban a pillanatban, hogy bekapcsolja, Ön már ki is kapcsolódhat, tudva azt, hogy a Husqvarna Automower® elsőrendű pázsitot készít Önnek. A legegyszerűbb gyeptípusoktól az összetett, egyenetlen kertekig a Husqvarna Automower® kiváló teljesítményt nyújt, kimagasló eredményt alkot, mert ez egy nagyon intelligens termék, a felhasználói szabadság új szintje.

Az Ön fűterületének nagysága alapján az Automower robotfűnyiró család öt modellje közül választhatja ki az ideálisat!

A Husqvarna Automower® fűnyíró robotot úgy tervezték, hogy abszolút minimális emberi beavatkozással működjön. Az okos programozás és a funkciók lehetővé teszik, hogy bármely olyan váratlan helyzetet kivédjen, ami a fűnyírási programja alatt felmerülhet. A gyepgondozás új korszakba lépett. A zaj, a káros kipufogógázok és az üzemanyaggal való feltöltés ma már történelemnek számítanak. Fedezze fel a Husqvarna Automower® fűnyíró robotot és csatlakozzon a csendes forradalomhoz.


Hívjon! 70/948 92 57 | info@arany-eso.hu

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe